onsdag 9 november 2011

Idag onsdag den 9 november - Öppet igen

Efter att ha varit ledig nästan en vecka är det idag dags att öppna Tvättstugan igen. Igår reste jag från  Norrköping hem till Borlänge och fascinerades av det fantastiska landskapet som vi passerade. Vi stannade bl.a i Färna i Västmanland och där var jag bara tvungen att plocka fram kameran. Här ser du en bild av det rofyllda landskapet.

Idag blir det inte lika rofyllt! Fullt ös igen! Tvättstugan öppnar kl 13 och idag kommer Lennart Aspman med sina tavlor. Vi ska börja göra iordning inför vernissagen på måndag. 

Dessutom är det dags att plocka fram lite ljusslingor och börja skapa lite julstämning - i väntan på tomten. Ska bli roligt eftersom det är första julsäsongen jag är i min Tvättstuga.

I eftermiddag ska vi dokumenteras också. En fotograf hörde av sig och undrade om han fick komma och fota oss när vi arbetar. Det är en grupp fotografer som dokumenterar Borlänge och lägger ut bilder på facebook.

Resten av veckan är jag på Fornby och fortsätter min kurs "Marknadsföring och entreprenörskap" och på söndag kommer Britt Robertsson med sina tomtar. Sen hoppas jag det är klart för vernissage på måndag kl 15! Hoppas jag får se just Dig då också!

Välkommen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar