torsdag 29 september 2011

Välkommen på Vernissage lördag den 1 oktober kl 11 - 15

Mina masker Krille, Henrietta, John och Matteus har nu  flyttat till CTH tillsammans med den gröna fisken. Passande bakgrund?!
Du är varmt välkommen till CTH:s Fabriksmuseum på lördag kl 11 - 15 på vernissage för Konst i Kvadrats samlingsutställning. I en annorlunda och intressant miljö kan du bekanta dig med 66 konstnärers och hantverkares alster. En spännande mix av fabriksmuseum, konst och hantverk! Mängder av tavlor, textilier, keramik, skulpturer, glas, betong m.m.

Utställning kommer att vara öppen under CTH:s ordinarie öppettider nästa vecka 11 - 15 och under vår konstrunda den 8 och 9 oktober kl 11 - 17.

I en färgglad och brokig lokal samlas ljuva akvareller, tuffa målningar m.m. nu på lördag och under Konst i Kvadrat 8 och 9 oktober

Ännu en miljöbild på den härliga mixen av konst och fabrikslokal!

En samlingsutställning som jag har varit med om att ställa i ordning nu i veckan. Vi har varit ett gäng på 4 damer som fixat och trixat för att få ihop det så bra som möjligt! Här ser du ett smakprov på vad du kan hitta. Naturligtvis träffar du några av mina maskfigurer och en av mina 3 fiskar!

Vi har haft roliga dagar tillsammans med personalen på CTH - som verkligen har ställt upp och samarbetat på ett fantastiskt sätt!

Välkommen - Hoppas vi ses på lördag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar