torsdag 23 juni 2011

Nu finns mina tavlor på Vassbo Växthuscafé

I sommar har jag fått en fantastisk möjlighet att visa mina tavlor och skulpturer på Vassbo Växthuscafé hos Irene Friborg. Ett spännande möte - i en spännande miljö. Idag har jag varit där och hängt nio tavlor - med tema "Stilleben". Några tavlor med vattenkannor, hinkar m.m. som passar i ett växthus. Den här tavlan "Nyckelpiga" finns också där.

Jag kommer att byta ut tavlorna ungefär var fjortonde dag och ha olika teman. Utställningarna kommer att pågå till och med sista augusti.

Vassbo växthuscafé är ett mysigt ställe i Vassbo - mellan Falun och Borlänge - där man kan äta lunch eller ta en fika med gott fikabröd. Där finns även en butiksdel - Irmas uthus - som erbjuder bl.a inredning och presentartiklar. Öppet tisdag - söndag kl 10 - 17

Vill du se mer om caféet gå in på - www.irmasuthus.blogspot.com

Dessvärre glömde jag min kamera när jag var där idag. Men... bilder kommer senare. Kommer att skriva om mina utställningar här på bloggen!

På staffliet i Tvättstugan står nu ytterligare en målning i serien - Flowers in the dark.... Inte riktigt klar än. Tror den ska få lite mer "värme". Det var svårt att slita sig därifrån ikväll Men det är ju midsommar imorgon och då tar jag "målarpaus"!

Trevlig midsommar!


1 kommentar: